Učitelj i trener povećanja energetske kvalitete života Tomislav Mustač

Mnogo je učenja u svijetu na temu osobnog rasta, ali program koji je osmislio Tomislav Mustač i sastavio u certificirani trening obuhvaća sva energetska polja polaznika tečaja. Njegovi programi u vrlo kratkom vremenu daju veliku količinu energije, što daje polazniku tečaja nova rješenja za stare probleme te tako otvara nove prilike u budućem životu.

Tomislav Mustač rodio se i živi u Hrvatskoj, u Zagrebu. On podučava uzbudljive tehnike, prepune života, koje su primjenjive odmah u realnom životu. Svatko tko završi intenzivan program prepun energije, može još, prema svojim potrebama, odabrati godinu, dvije ili više usavršavanja tehnike koje se podučavaju. Uz usavršavanje tehnika iscjeljivanja, polaznik nauči kako prenositi znanje pojedincima i grupama.

U svome radu kombinira nekoliko tehnika i učenici ne uče samo iscjeljivati rukama na tradicionalni način, raditi s energijama kroz vrijeme i prostor, čistiti sve obrasce koji su ograničenje za osobnu svijest, već također uče kako primijeniti alate u svakodnevnom životu, kako prenositi znanje pojedincima i grupama, te organizirati predavanja, tečajeve, usklađivanja i treninge za buduće iscjelitelje.

Moje Iskustvo

Na jednodnevnoj radionici dobiva se uvid, jedan korak dublje u sebe nego se ikada ranije išlo, te “pospremanje nereda”.

Program od 3 do 4 dana daje korisne vještine i mnogo iskustva u energetskom radu za osobni rast. Jedino Tomislav Mustač daje priliku u obliku intenzivnih treninga koji traju 8 i više dana, na kojima se prolazi preko 50 različitih alata za rad sa energijama.

Kod podučavanja daje precizne smjernice za rad i odvaja alate u dvije grupe, jedna grupa su alati za energetsko iscjeljivanje, a druga grupa su alati za čišćenje energetskog polja. Na tom programu Tomislav Mustač radio je preko godinu dana i sada je vrijeme kada se treba iskoristiti tu mogućnost!

Tomislav Mustač ima preko 16 godina iskustva u meditaciji te iscjeljivanju i preko 9 godina individualnog rada s klijentima. 2019 godine odlučio je otvoriti svoj rad svim zainteresiranima u Europi i dalje ako će biti potrebe.

Do sada je u svoj osobni rast investirao 35 000€ i ne prestaje sa učenjem, nego i dalje traži odgovarajućeg učitelja i traži nova znanja. Do sada je Tomislav Mustač sazrijevao kroz borilačke vještine, energetski rad, te učio o metodama podučavanja, pamćenja i treniranja. Do sada je napisao 3 knjige i nastavlja sa pisanjem. Sljedeća knjiga koju će dati u javnost bit će popraćena radionicom.

U jedno je Tomislav Mustač siguran – u svoj duhovni rad. Nikada nije osjetio strah ni dilemu o odabiru učitelja, u radu u duhovnom svijetu, u iscjeljivanju i meditaciji. Ako imate potrebu za takvim učiteljem i prijateljem, onda morate Tomislava upoznati osobno!

Komunikacija

90%

Meditacija

94%

Kreativnost

89%

MARTIAL ARTS

51%

Energetsko iscjelivanje

100%