Često Postavljana Pitanja

Nije klasična masaža, već masaža zvukom, tj. zvukom posebnih Peter Hess terapijskih zvučnih zdjela koje proizvode tonove i beskonačni broj nadtonova, tj. vibriraju i suvibriraju.
Zvučne zdjele se polažu na određeni dio tijela i ozvučuju posebnom palicom. Nema direktnog tjelesnog kontakta kao kod klasične masaže i zdjele se postavljaju na odjeveno tijelo. Kod osnovne zvučne masaže se primjenjuju tri zvučne zdjele: univerzalna, zdjelična i srčana (naziv su dobile po tome što njihov određeni spektar frekvencija odgovara određenim dijelovima tijela, tj. s njima ulazi u rezonanciju).
Ne postoji dobna granica - od male djece do starih osoba.
- duboko opušta, - osnažuje izvorno povjerenje čovjeka; - nježno masira zvukom i harmonizira svaku tjelesnu stanicu; - oslobađa od napetosti i blokada u tijelu; - olakšava oslobađanje od negativnih obrazaca; - doprinosi promicanju zdravlja (harmonizira, regenerira, revitalizira); - unapređuje svijest o tijelu; - omogućuje pristup vlastitim resursima i njihovo korištenje; - jača samopouzdanje, kreativnost i motivaciju; - obnavlja životnu radost.
U Wellnessima, kod Coachinga, u kozmetici, prilikom fizioterapije, u medicini, u korporacijskom okruženju (kod zaposlenika i uprave), u školama, kao dodatna terapija prilikom oporavka, u školama, vrtićima, u domovima za starije i nemoćne, kao pomoćna terapija kod osoba s invaliditetom, kod palijativne skrbi i hospicijima.
Svakako! Cjelovita metoda koja podržava druge metode i koja dovodi do opuštanja i ima revitalizirajuće i regenerirajuće djelovanje.
Trudnice do 3 mjeseca trudnoće, osobe koje imaju bolesti s poremećajima prema realitetu (halucinacije, teške psihoze), osobe koje imaju poremećaj ritma srčanih otkucaja, za vrijeme akutnih napada migrene.
Ovlašteni praktičar Peter Hess zvučne masaže.
Poboljšanje spavanja, smanjenje bolova, regulacija krvnog tlaka, promjena postotka šećera u krvi, dobro raspoloženje, potpuna opuštenost.

Niste našli odgovora?